Vill ha mina paket!!!

Nu har närmare 1,5 vecka gått och jag har inte fått de viktigaste av mina nagelgrejer än vilket är riktigt frustrerande, hatar att vänta på saker vilket självklart är en nackdel när man beställer massa saker  från andra sidan jordklotet. Men men,… acrylvätskan och penslarna har ännu inte kommit vilket gör att jag inte kan börja pilla med grejerna jag har fått, Gaaahhhhhhhh…. Fick dock mina 50 glitterburkar idag, dock var de betydligt mycket mindre än vad jag trodde vilket var en stor besvikelse, men men, fina var dem!  De kom  alla möjliga färger och nyanser man kan tänka sig plus att det är sånt där finkornigt glitter vilket är toppen om man skall blanda det med acrylpulver så man får glittrig acryl vilket jag vill ha, älskar glitter.

Men men, det verkar inte bättre än att jag måste vänta en alt. flera dagar till på mina grejer, buhuuuuuuuuu. *frustrerad* Men men, det kanske är bra, så jag får lite sömn inatt när jag börjar kl 6 imorgon, sista dagen innan 3 dagars ledighet vilket ska bli så sjukt skönt!

You can leave a response, or trackback from your own site.