Tandläkarbesök = bra start på dagen

Imorse var jag hos tandläkaren. Har haft sjuk tandvärk i ett par veckor nu vilket inte tycks gå över, så jag trodde att det var min enda lagning som hade spruckit eller nått då det är i det området som jag har ont. Vad gör jag, jo jag bokar en tid och gick dit idag. Så tandläkaren tittar i munnen, knackar på tänderna, tar röntgenbilder och grejer men hittar inget fel utan tandvärken beror tydligen på stress. Så nu har jag fått en broshyr med övningar i ett Stresshanteringsprogram… hmmm… lustigt, visste inte att man kunde få tandverk för att man är stressad, men tydligen. Det är ofta vanligt att man biter ihop käkarna betydligt mycket mer när man är stressad vilket kan resultera i tandverk, så jag ska tydligen ”tappa hakan” mer som min tandläkare sa och gärna lyssna på lugn harmonisk musik. Haha, ja har inte tid med musik och sånt, ja måste jobba… 3 dagar kvar sen är det hej då till jobb och Hello friend till plugget.


Nu är det jobb imorgon och på onsdag sen är jag ledig fram till söndag, ska bli så skönt att få SOVA i ett par dagar, för det är precis vad jag ska göra! När jag kom hem för en liten stund sedan hade jag en påse med 3 paket från posten. Den innehöll några av mina nagelgrejer, nämligen den elektiska nagelfilen, och två acrylpulver, ett genomskinligt och ett guldfärgat. Dessvärre har inte acrylvätskan eller penslarna kommit än så jag kan inte leka med det =´(, men men, de kanske kommer imorgon. Nu ska jag däcka i soffan.

You can leave a response, or trackback from your own site.