Sommarmedly

Snart är sommaren över, och fan va deprimerande det är. Känns inte riktigt som man haft någon semester även om jag hade 4 veckor i början av sommaren. Men det är nog just det. Ledigheten ligger inte där jag är van att ha den, dvs 4 veckor i augusti, kanske därför som det känns så konstigt. Men men. För att deppa lite extra i min morgontrötthet och för att jag inte har något annat roligare att göra nu när jag sitter här och väntar på rörmokaren när jag egentligen borde ligga och sova min skönhetssöm så tänkte jag göra ett litet sommarmedly, inte med låtar utan med lite roliga bilder från min sommar. Undra varifrån man ska börja,… Carins födelsedag den 1 maj är nog en bra strart…

Carins födelsedag, vi tänkte gå ut med då vår bästa vän för kvällen, Rosie, inte fick följa med blev det fest hemma

Efter Rosie är slut ser vi ändå ganska pigga ut även om det ser ut som vi är på krigsstigen som två små fjortiskickers

Event på NK = Alltid trevligt. Det blev en heeel del rosé den kvällen, men det hör sommaren till

När vi gick ifrån NK besökte vi damrummet på Mc´Donalds, tjejen i bakgrunden var inte alls på lika bra humör som vi, hon var sjukt sur, otrevlig och ville typ slå ner oss. Nä men skämt o sido, helt klart inte gladast i stan.

Personalfest på jobbet. Gick rätt lugnt till då jag skulle jobba dagen efter

Carin hade sin fotoutställning med den kända Sushi with a fish bilden som nästan blev såld

Min födelsedag, middag på Gondolen, drinkar på Grand Hotell, ytterst lyckad dag!

Smaka på Stockholm här ju självklart till sommaren, tur med vädret hade vi också

Kronprinsessbröllopet var ju en av sommarens stora händelser, riktigt pampigt!  Det var nog många som fällde en liten tår hemma i stugorna.

Det blev en hel del häng på Josefinas med en hel del konstiga/ roliga samtal. Ett av de sjukaste var när en kille från England satte sig och pratade med mig, Linnéa och Micke. Efter ett tag gick M hem då han skulle upp och jobba och den här killen satt kvar. Vi undrade lite vad han gjorde där själv och då berättade han att han inte ville gå hem till sin fästmö för att hon var en hysterisk subba som ringde och jagade honom 24 ggr på telefonen under en halvtimme och sen satt och kallade sin 2 årige son för Ashole. En riktig idiot var han!

Ytterligare en bild från Josefinas! Rosé är ju sommarens favoritdricka

Det blev en hel del solande på gärdet under sommaren och Peter fick leka midsommarstång.

Soap Bar fick sig också en hel del besök. Ett där en ketchupflaska exbloderade bakom ryggen på mig, sjukt med action.

Farid flyttade till London, kvällen slutade i en smärre katastrof med uppbränd bil och rånat hem, men den började bra.

Middag ute i det fina vädret, här på Hotellet.

Mycket solande blev det, även om man nu är helt vit

Vi han även med en tur ut till Gräskö när…

… Micke fyllde år.

Ja o småsyrrorna tog även en tur till grönan när Emelie fyllde 20, och där testade vi hur det är att ha lika stor haka som Vickan ;) Omdömmet = Sjukt kul!

William växer så det knakar, så de gäller o träffa honom nu innan han är 2 meter lång och aldrig vill se varken sina föräldrar eller sina mostrar ;)

Dn Galan var också rikgit kul, synd bara att folk hade så stora problem att träna ihop sig på bänkarna så att hälften av de som var där blev tvugna att sitta i trapporna och få utskällningar var 5:e minut.

OBS!: En av rörmokarna snackar om nån tjej med sjukt stora silikontuttar som han är intresserad av. Hon har hälsat på honom en gång, han tror att det är ett tecken på att hon är intresserad. Hoppas fortsättning följer när de kommer tillbaka Hahaha… Älskar skvaller ;)


You can leave a response, or trackback from your own site.