Shopping, Vapiano och Grand Hotell

Idag började dagen med att jag tog en tur på stan. Kändes som att det var dags att spatsera runt och kolla lite nu när jag dels börjar känna mig piggare och det är löning. Var helt övertygad om att det var den 25 idag (läs igår) men det var det tydligen inte, aja sak samma. Jag tog iaf en tur på stan och införskaffade 2 par skor, en tröja/jacka och ett diadem. Jag var egentligen på jakt efter lite snygga tröjor men några sådanna hittade jag inte.

Efter min lilla tur på stan drabbades jag av helt sjuk huvudverk så det blev till att dra sig hem och käka en huvudverkstablett innan det senare bar av till Vapiano i gamla stan där tjejerna befann sig. Så då blev det middag och vin där och sen kom Peter och Carlsson förbi och därefter drog vi vidare till Grand Hotel och tog varsin drink och nu är det dags för sängen. Bilder på inköpen kommer upp imorgon. Hoppas dock att jag lyckas lokalisera laddaren till batteriet till min kamera, annars blir det lite svårt att ta bilder. Natti natti

Jag och Carin larvar oss

Peter på Grand och min Apple sour. Den är sjuuukt god, har ni inte testat den, gör det!

Nu när jag tittar på de här bilderna slås jag av att kameran i min telefon är helt okej, men skärmen är sjukt dålig då bilderna ser skitdåliga ut i telefonen. Aja då vet man det iaf. Trist när man lägger helt hutlösa pengar på en telefon, men men kanske får testa en ny telefon snart så jag slipper irritera mig på den =)

You can leave a response, or trackback from your own site.