Nu får det fan vara nog

Nu har jag varit sjuk i nästan 1 vecka och jag har ingen ork i kroppen för att göra något annat än att just ligga i sängen och surfa. Det är inge kul, nu när jag är ledig Måndag- Fredag vill jag gärna göra något annat än att ligga o stirra på en dator. Städa vore nästan roligare. Jävla piss. Imorgon kommer den någon rörmokare hit som ska pilla med avloppet kl 8 på morgonen, så det gäller ju att gå upp med tuppen imorgon vilket känns lite sådär när man mer eller mindre gått upp kl 5 varje morgon under sommaren och gärna vill ha lite sovmorgon nu innan skolan drar igång, men icke! Nu låter jag som värsta bittra tanten men det är lite så jag känner mig idag.

Nu har jag dock dragit mig upp ur sängen och gjort mig i ordning lite så jag iaf kan ge sken av att jag är pigg och glad. Nu ska jag ta och städa lite här hemma. Sen ska jag och M hitta på något kul.

Back to normal? Naaaaaa….


You can leave a response, or trackback from your own site.