Nu är naglarna klara

Så, nu har jag gjort klart mina naglar. De blev inte sådär jättehypade då jag dels är sjuk och dessutom inte fått mina tomma burkar så jag kan blanda till egna nyanser av akryl och liknande. Men men, här är iaf före och efterbilder.

Före, jag har inte satt på några tippar utan jag har lagt på acryl ovanpå mina egna naglar

Här är resultatet. Brunglittriga tippar. Får se om jag gör något spännande med dem imorgon.

Allting gick rätt smidigt, tills jag skulle använda min nya elektriska nagelfil. Jag stoppar in den i eluttaget och börjar fila, efter ett tag börjar den gå långsammare, så jag stänger av den och sen sätter jag på den igen och då fungerar den normalt i 2-3 sekunder sen funkar den inte igen. Och helt plötsligt börjar det ryka om adaptern så jag drar genast ut den och nu vågar jag inte stoppa i den igen, tror dessutom den är trasig. Det var min actionhändelse of the day. Nu ska jag käka.

You can leave a response, or trackback from your own site.