Middag på hotellet

Idag har jag varit duktig och diskat, städat och byggt ihop den där byrån som vi köpte för ett bra tag sedan. Nu gäller det bara att få tag på en borrmaskin så vi kan få upp speglarna vi har köpt. Funderar på om jag ska till tygaffären imorgon och köpa lite tyd så jag kan börja göra örngott till de där kuddarna jag har köpt. Känns som det är dags att göra det nu, det var trotts allt ett bra tag sedan jag köpte dem men det dyker ju alltid upp annat man ska/måste göra.

Ikväll var jag och M ute och käkade middag på Hotellet. Micke har en tendens att göra rätt roliga grejer på på slipparna när han betalar med kort, rita kråkor om de ber om en kråka, ge dricks för konstiga saker som han gärna deklarerar vad de är, köper pennor för typ 100:- och en hel del andra konstiga grejer och idag var inget undantag. Så nu har han en hotellet penna att lägga till sin extrema pennsamling här hemma. Middagen var jättegod, för min del blev det tonfisk med färskpotatis och grönsallad och Micke käkade Biff Rydberg.

Såhär flummig blir jag efter ett glas vin ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.