Har äntligen beställt lite grejer så…

Nu ha jag äntligen beställt nytt nagelmaterial så jag kan fixa mina naglar. Beställde dem förra veckan och jag ser verkligen fram emot när grejerna kommer. Tror det är närmare 15 små paket med grejer som kommer att bombardera brevlådan den kommande veckan. Ska bli riktigt kul, har köpt massa olika glitterdust, små stenar som man kan sätta på naglarna, acryl i olika färger, nya penslar och en hel del andra grejer. Tycker det är riktigt avslappnande och roligt att hålla på o pilla med naglarna, det enda som är sjukt tråkigt är när man ska ta bort dem, jösses vad man måste fila, men nu har jag även beställt en elektrisk nagelfil vilket kommer underlätta en hel del.

Har bloggat riktigt dåligt nu under senaste veckan men jag har jobbat så mycket så jag har inte orkat, men nu är det bara 2 dagar kvar på jobbet, sen blir det till att börja plugga istället vilket konstigt nog ska bli rätt skönt.

You can leave a response, or trackback from your own site.