Fredrick Federley är ett rötägg

Läste häromdagen en artikel om centerpartisten Fredrick Federlays taxiresor. Seriöst, jag blir jävligt trött på politiker som springer runt och roar sig på skattebetalarnas bekostnad utan dåligt samvete. Att sitta och åka till nattklubbar fram och tillbaka flera gånger i veckan och låta skattebetalarna betala utan en tillstymmelse till dåligt samvete tycker jag är äckligt. Att personen sedan hänvisar till att han är skyddsklassad och att säpo vill att han åker taxi är inte ett gott argument när han sitter och twittrar om var han befinner sig hela tiden. Då är man inte särskilt rädd att det ska hända något om man sitter och deklarerar varje minut av sin tid på nätet via twitter och andra medier som är öppna för vilken dårpanna som helst att ta del av. Det finns en jävla massa människor som skulle behöva både säpovakter och privata chaförer för att de lider av olika hot, men det är inte andra människor förunnat att sitta och låta skattebetalarna betala för den typen av tjänster.  Jag har ingen som helst möjlighet att dra av en taxiresa på min deklaration bara för att  någon snuskgubbe förföljer mig utan jag får bita i det sura äpplet och ta pengarna ur egen ficka och jag tycker att Fredrik Federlay kan ha den goda anständigheten att betala för sina nöjen själv och låta skattebetalarnas pengar bekosta saker som är av mer allmänt intresse!

Bilden är lånad från Aftonbladet, artikeln kan ni läsa här.

You can leave a response, or trackback from your own site.