Den försvunna veckan

Jag har ju varit rätt dålig på att blogga den senaste tiden så jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från den gångna veckan. Jag har träffat mina systrar och min systerson, varit på fest och nu är jag sjuk. Bra kombo. Hur som helst, Jag och min storasyrra var ju på ikea för ett par veckor sedan och kollade in lite grejer och passade på att ta en tur förbi Waynes där N jobbar och tog 1,2,3 kaffe och sen blev det hemfärd. Willie såg ut som en blandning mellan en gubbe och en liten gangster ;)

Gladaste bebisen i stan

Sen blev det en hel del jobb och i förra helgen var jag, Carin och Linnéa på fest. Riktigt kul var det. Det blev massa drinkar, vin jellyshots, sång och en hel del skratt. Det var otroligt länge sedan jag var på en hemmafest så jag hade helt glömt hur kul det brukar vara. Träffade även på Gergley som jag inte sett sen vi var i Budapest 2008.

Carin och Gergley har köksfest

Linnéa och Carin har precis tagit varsin jellyshot

”Oh happy face….”

Linnéa tar det här med Singstar på stort allvar. Det gäller att stoppa sin motståndare från att vinna och alla medel är tillåtna, till och med att leka monkey!

You can leave a response, or trackback from your own site.