Tvätt och städdag

Idag har jag haft tvätt och städdag. Känns lite risigt när det varit så fint väder ute, men det behövde verkligen göras. Har tvättat i 5h idag och har minst lika mycket tvätt kvar, så det blir till att tvätta i 5h imorgon också. Man kan ju bara konstatera att vi har alldeles för mycket kläder. Men men, nu är det fint i garderoberna iaf när allt är vikt och i ordning. Frågan är bara var resten av kläderna skall få plats men det ger sig väl imorgon. Imorgon ska jag försöka träna också, har inte tränat på typ 2 veckor eller nått så de börjar bli dags o röra lite på sig. Men det blir nog till att träna imorgon på dan ganska tidigt så jag kan tvätta kl 17, bläääää. Men men.

Ordning och reda i garderoberna

Som jag nämnt tidigare ska jag göra om lite i vårt sovrum och då det är otroligt högt i tak här, ca 4 meter så blir det väldigt mycket vitt då det knappt finns en ända tavla i hela lägenheten, vilket jag tänkte ändra på. Har hittat ett ställe där man kan beställa motiv tryckta på plexiglas vilket jag tror kan vara jättesnyggt, men det är långt ifrån gratis. Frågan är dock om man ska köpa tryckta tavlor eller om man skall köpa canvasdukar i olika storlekar och spraya dem med sprayfärg i olika färger och sätta upp dem på något häftigt sätt lite overlap.

Några förslag på motiv på plexitavlor. Dessa kommer alltså 3 resp. 4 delar

Liljor

Magnolia

Ännu fler liljor

[poll id="13"]

You can leave a response, or trackback from your own site.