Sovmorgon, gud så skönt

Vaknade för typ en halvtimme sen och måste säga att jag känner mig rätt så utvilkad, skönt. Har ju börjat jobba kl 6 på morgonen i stort sett hela veckan och jag är definitivt inte van vid att gå upp så tidigt. Nästa vecka blir det också nästan bara 6 dagar och sen kommer lite mer normala tider, dock är det rätt skönt att börja så tidigt för man får ju gå hem kl 15 vilket är sjukt soft.

Idag ska jag Micke, Alexis och kanske några fler åka till grönan och åka karuseller. Sjukt kul! Har inte gjort det på sjukt länge så det ska bli jätteskoj! Ska se om jag kan spela in en film från när vi åker berg och dalbana!

Här kommer lite fler bilder från Teds födelsedag.

Födelsedagsbarnet hugger in på tårtan. Kim ser lite skeptisk ut i hörnet

Mmm, tårta, gott!


You can leave a response, or trackback from your own site.