Solen skiner i skärgården

Idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon och klev inte upp ur sängen förens vid kl 11. Dock hade jag en mygga som surrade i mitt öra mer eller mindre hela natten så jag hade lite svårt att somna i natt. Som varje morgon här ute började den med Morgondart och Mickes pappa vann. Efter det åkte M´s föräldrar iväg och hämtade hans bror och hans flickvän så jag och Micke spelade ett parti poker.

Först började vi med lika många marker, men…

… efter fem minuter såg det ut såhär.

Det är viktigt att man tänker på sin tableimage när man spelar poker ;) Solglasögon är viktigt!

Efter att jag hade vunnit poker gick vi en promenad, och vi hittade en hel del vilddjur ute i skogen. Alltifrån sniglar till Musikproducenten Bagge, Bäähhhna m.m.

Fjärilar finns det gott om här ute

Även en gammal traktor hittade vi på vägen

Dagens middag, har hört att sniglar med vitlökssmör är en delikatess

Mr Bagge


You can leave a response, or trackback from your own site.