Sol, vind och vatten …

Nu sitter vi på båten på väg till landet. Riktigt mysigt att åka och se solnedgången och alla små hus längsmed vägen. Idag har jag varit och hämtat ut ett paket som har kommit till mig, innehållet var helt klart över förväntan och jag är supernöjd. Sen har jag bäddat sängen, köpt present till Micke, packat de sista grejerna och bara lökat. Som så manga andra dagar de senaste 2 veckorna har jag vaknat av borrande vilket inte är sådär jättetrevligt, men nu lär man väl få ett par dagar med normal sömn innan man börjar jobba kl 6 på måndag. Dock har jag haft en fantastisk semester med fantastiskt väder så jag är fantastiskt glad. Det blev mycket fantastiskt där men ändå jag brukar ju sällan ha tur med mina semesterdagar och om allt hade gått som jag hade velat så hade jag jobbat de här 3 veckorna och inte haft semester förens i augusti. Min chef verkade dock tycka att jag skulle få lite fler soldagar i år så han flyttade fram min semester och beställde 4 veckor med stårlande sol, det tackar jag för! ;)

Sol, vind och vatten…

Kan inte fatta att det snart är augusti och sommaren snart är slut och skolan snart börjar igen, känns lite deprimerande, men men. Micke och jag ska ju ta en vecka ledigt i september också och sen är jag antagligen ledig en vecka innan skolan börjar också. Nu har jag även kommit på vad Willies snuttefilt heter, han heter Klas. Hahhahaaa

You can leave a response, or trackback from your own site.