Så sjukt kul bild

Satt och surfade runt lite på Facebook som man kan göra ibland när man har tråkigt. Micke sitter och spelar sitt roliga spel och det börjar bli läggdags. Dock trillade jag över både en och två roliga bilder. För det första upptäckte jag att min lillasysters kompis lagt upp bilder från nyår förra året då min lillasyster hade fest… där jag för övrigt inte var bjuden. Hur ska man tolka det, iof är mina småsyskon 5 resp. 7 år yngre än mig, men jag känner mig rätt ung i sinnet, men de kanske tycker att jag är pinsam och gammal… Hmmm…. ja jag vet inte. Tror vi får ha någon form av familjeråd i frågan. Men det var inte det som var det roliga. Henrik, en god vän till mina småsyskon hade blivit taggad på en helt oslagbar bild så jag kan inte låta bli att dela med mig.

På något sätt påminner den här bilden lite om Emelies ansiktsuttryck när pappa skrämde henne på Halloween för ca 13-14 år sedan.

You can leave a response, or trackback from your own site.