Otroligt lyckad helg, men samtidigt vansinnigt olyckad!

I helgen har jag jobbat och haft fullt upp så i vanlig ordning har det inte blivit så mycket bloggande. I fredags var jag och Linnéa först på Gärdet och solade halva dagen. Det blev även lite rosévin och jordgubbar och en hel del kortspel. Sen gick vi hem och lämnade allting och begav oss ut på jakt efter mat. Vi gick förbi både Josefinas och Strandbryggan innan vi slutligen hamnade på Soap bar och åt varsin Ceasarsallad som inte riktigt var helt hundra. När vi satt där och pratade så hörde vi helt plötsligt en riktig smäll, då var det personerna som satt i bordet bakom oss som försökte öppna en ketchupflaska som sedan exbloderade och det var ketchup överallt, som tur var fick varken jag eller Linnéa något på oss. Efter middagen blev det till att dra sig hemåt då jag skulle upp och jobba kl 8 på lördagen.

Man ser att spegeln bakom mig är helt kletig efter att personalen torkat bort ketchupen.

En av Mickes bästa kompisar flög till London i morse, vilket kommer vara hans hem under det närmsta året. Av denna anledning hade vi även en avskedsfest för honom i lördags ute på en gräsmatta i det fina vädret. Där blev det lite tilltugg, frågeskort, limbo och en hel del sprit då huvudpersonens bror hade varit i Thailand och köpt en massa buckets och det var bartömning. Det fanns även en pool där så de var en hel del som tog sig både ett och två dopp under kvällen.

F´s present, om man åker till London måste man självklart ha en låda Saltlakrits, Pingvinstänger is the shit!

Jag och Micke sitter och larvar oss på tunnelbanan

The duckshoe

Temat var Charter, och här får F sin festutstyrsel, mustash, fluga och hatt!

Musthasch är den nya grejen, denna kväll var kvällen då alla ville ha mustasch…

… män som …

… kvinnor

Stämningen var på topp

The Girls

Sen var det även vissa som tog sig ett nattdopp

Helgen har varit ytterst trevligt dock hände det något i slutet av kvällen som resulterade i att någon fick sin lägenhet rensad på värdesaker och bilen uppbränd. Jag tänker inte gå in på några detaljer, men jag kan säga så pass mycket att jag verkligen börja undra vad det är för jävla land vi lever i när sådanna här saker händer. Detta är bara sånt som man ser på film eller efterlyst, på något naivt sett tror man inte att sånna här saker händer en själv eller personer i sin omgivning när man umgås med skötsamma och normala människor, detta är bara ett bevis på att små tillfälligheter kan göra att sånna här saker händer, vilket både är skrämmande och fullständigt förjävligt! Vi får bara hålla tummarna för att de som gjort detta en vacker dag åker fast och får sitt välförtjänta straff!

You can leave a response, or trackback from your own site.