Nyss hemkommen

… från Teds födelsedagsgrillning. Mycket trevligt var det även om jag var sjukt trött efter dagens och gårdagens jobb och aldeless för lite sömn. Freddy fyllde hela 26 år GAMMAL, men oavsett vad kommer den lilla yngligen aldrig att bli äldre än vad jag är hur jävla deprimerande det än kommer vara den dagen då ålderskriserna slår in på allvar och kommer på rullande band. Ska gå upp om 6 timmar så det är verkligen dags att hoppa ner i sängen. Jag och M ska ta och titta på ett avsnitt av Solsidan i sängen vilket har blivit en rutin nu under veckan sedan han fick den av mig i födelsedagspresent, sen blir det sussa. Och imorgon ska jag och Linnéa äta middag och dricka vin, ska bli supertrevligt, har inte träffat henne på över en vecka vilket är aldeless för länge! Fler bilder kommer imorgon, Natti natti!

Födelsedagsbarnet, alltid lika glad!

You can leave a response, or trackback from your own site.