Mina nya solglasögon

Idag när jag var på gärdet med Micke och solade, eller ja,… det var inte så mycket sol, mest moln, men ändå. Micke hittade sina gamlas skidglasögon i sin ryggsäck där han hade stoppade ner massa grejer som vi tog med oss. Riktigt snygga, funderar på om jag ska börja använda dessa istället för mina solglasögon. Vad tror ni?

Mina nya solglasögon?

Micke är inte lika snygg i dem som jag!

Tänkte passa på att ha en liten omröstning i frågan här på bloggen! Det är alltid trevligt med andra människors synpunkter!

[poll id="12"]

Vackert, men särskillt mycket sol blir det ju inte när himlen ser ut såhär!

Nej nu ska jag hoppa ner i badet, och sen blir det middag med Micke och sen ska jag Linnéa och Elisabeth ut och partaja!

You can leave a response, or trackback from your own site.