Måste försöka få ordning på min sömn

Att börja kl 6 på morgonen och gå och lägga sig kl 01 funkar inge vidare. Men men, nästa vecka kommer jag börja kl 8 och 11 istället så då kanske man kan få lite normalare tider i kroppen. Har inte gjort så värst mycket idag förutom att jag jobbat och varit iväg och hämtat min cykel i cykelförådet i mitt hus vid fridhemsplan. Hyr ju som sagt ut min lägenhet till min syssling just nu men min cykel har varit parkerad i förådet, kändes som det var dags att hämta den så jag slipper gå till jobbet. Är något jobbigt när man börjar kl 6, det tar ju annars typ 5-10 min att cykla till jobbet medan det tar 30 min att gå så cyklar jag kan jag sova 20 minuter längre på morgonen vilket är guld värt!

Har hittat en sjukt bra låt, kan bara inte sluta att lyssna på den, Eminem feat Rihanna – Love the way you lie. Jag gillar verkligen inte hiphop och den typen av musik, men denna är riktigt skön!

.

Här är en bra cover på låten också, riktigt skön

You can leave a response, or trackback from your own site.