Lunch på Tures och shoppingrunda på stan

Det har varit en jättelugn helg. Har mest gått runt som en zombie och varit sjukt trött hela helgen så det har inte blivit så värst mycket party. Igår gick jag Micke och Alexis iväg och bowlade och sen drog vi hem och tittade på film och de sista avsnitten av solsidan. Solsidan är fan hysteriskt kul, om du inte har sett den tycker jag absolut du ska köpa den!

Micke tar det här med bowling på sjukt stort allvar

Idag började dagen med lunch på Tures och sen en liten runda på stan. Har länge letat efter nya jeans, hatar att köpa jeans för det är alltid något som är fel antingen sitter de bra i låren och då går de inte o stänga eller så är för stora, eller tvärt om, så av den anledningen brukar jag oftast alltid köpa 2 par om jag hittar ett par byxor som jag verkligen tycker om. Idag hittade jag dock två par som satt bra, Bingo!

Nyklippt Micke på Tures

Tur på stan

De har massa fina bilder vid Hötorget på hur det såg ut förut där. Tycker att det är riktigt intressant att se sånna saker, hur saker och ting har förändrats genom åren. Nu ska jag hoppa ner i sängen, ska upp kl 5 imorgon igen. Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.