Hotellet: Riktigt bra mat men se till o kontrollera notan!

Igår var jag Linnéa och Micke ute och käkade middag på Hotellet. Jag och Linnéa käkade tornfisk med färskpotatisk och grönsallad och Micke åt bigg Rydberg. Maten var toppen, dock blev vi dock något förvånade när vi fick in notan när Mickes glas vin kostade 525:-. Det är inte första gången detta händer vilket gör att man undrar om det är mer regel än undantag att de tar betalt för en flaska istället för ett glas?  Det är ju lätt hänt att man inte märker sånna saker om man är ett större stälskap som är ute och äter. Oavsett vad så känns det rätt oseriöst om man går på en restaurang och vid upprepade tillfällen får in saker på notan som man inte har beställt! Sen vet vi ju hur det funkar med bra och dålig kritik, är man missnöjd säger man det till ca 10 personer, men är man nöjd säger man det kanske till 2-3, så skadan är större än nyttan när det gäller sånna här saker. Så skärpning, Hotellet är dessutom inte vilken skitrestaurang som helst så man borde ju kunna förvänta sig att saker och ting ska gå rätt till, SKÄRPNING!

Min och Linnéas mat, riktigt gott var det!

Micke ser lite konfunderad ut

Här är lilla jag

Och Linnéa försöker hålla sig för skratt

You can leave a response, or trackback from your own site.