Häagen-Dazs mini

Igår köpte vi små minihäagendazs, de är förpackade i 4-pack. Sjukt söta, sjukt goda och alldeles lagom storlek! Tror det är 100g i varje burk och de kostar runt 50:-. Man får till och med med en liten skrapa i förpackningen som man kan äta glassen med så man slipper slaska ner en sked.

MiniHäagen-Dazs rockar!

Undra hur det kommer sig att saker är så mycket bättre när de är små? Djur anses vara sötare, hur många gillar inte körsbärstomater mer än stora tomater, i detta fall miniglassar, ja… man tycker generellt att saker är sötare, godare och i många fall bättre ju mindre dem är. Hur kommer det sig? Det är ju antagligen samma glass i dessa små förpackningar som i en stor halvliters förpackning, men på något sätt blir det godare att äta glassen om den är i denna lilla förpackning än om man skall lassa upp från den stora på en tallrik. Eller är det bara jag som är knäpp? När jag var liten brukade jag alltid äta de här små delikatessvaniljyoughurtarna, sjukt goda, såg för en tid sedan att precis samma yoghurt nu finns i 1liters burkar. Men av någon anledning är inte den lika god som de små, hmm… det är nog pga att man inte får samma känsla när man ska äta den…. nä, kanske dags att sova nu, börjar bli flummigt det här, natti natti ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.