Grattis Emelie!!

Idag fyller min yngsta lillasyster 20 år, jösses va tiden går fort, känns som det var igår vi var på grönan och åkte elefanterna 25 ggr i rad. Dock blev det inga elefanter idag, men en hel del karuseller, och en jävla massa regn! Sjukt kul var det dock. Det finns ett flertal fördelar med att vara på Grönan när det spöregnar, en av de största är ju att det knappt är några människor där så man slipper så i kö i 40 minuter för att åka en karusell, idag var köerna obefintliga vilket gjorde att det blev en hel del karusellåkning under de 7 timmarna vi var där!

Natta, jag och Emelie, födelsedagsbarnet!

Spegelhuset är sjukt kul, man ser verkligen helt störd ut

Jag med sjukt lång överkropp och dvärgben

När det regnar och man är på grönan går alla runt i burka, man vill ju inte sticka ut ur mängden så det blev till att skaffa sig varsin ”Pochini”

Så jävla hett!

Efter att vi hade varit på Grönan i 7 timmar och var helt genomblöta begav vi oss hem och spelade lite wii, gjorde hallonpaj och drack kopiösa mängder hemmagjord läsk. Vi har alla tre fått sjukt stora blåmärken vid knäna efter alla vildamusen åk. Måste säga att det varit en riktigt lyckad dag. Vi van 2 gossedjur till Emmi också, prefekt avslutning på dagen!

Kitty och hunden

You can leave a response, or trackback from your own site.