Gå inte på nybrogatan, varning för spott!

Igår var jag och Micke ute och åt middag med Mickes föräldrar vilket var mycket trevligt! Det som dock var lite mindre trevligt var att när vi var påväg hem så kände jag att det vara något som hoppade på mig, först trodde jag att det var ett djur, så jag skrek till. Men sen när jag tittade ner på min skjorta såg jag att jag hade en stor spottloska på den.

Sjukt jävla äckligt!

Man spottar inte ut från balkong eller fönster oavsett vad, att spotta är sjukt vidrigt! Om man av någon anledning känner tvångstankar och absolut måste spotta ut genom fönstret kan man fan se till att ingen går under och får skiten på sig!

Som tur är verkar det som att William är ett riktigt litet dräggelmonster så jag kanske borde haft med mig honom som försvarare om jag hade fått tag på de där vidriga typerna! Usch säger jag bara!

You can leave a response, or trackback from your own site.