Det är ingen vanlig dag, för det är Linnéas födelsedag

Idag är det Linnéas födelsedag, och detta firade vi i lördags med att gå ut och dricka en hel del vin. Lördagen började med att jag och Micke solade på gärdet, men det var inte särskillt mycket sol vilket man kan se i inlägget nedan. Efter det blev det kärleksmiddag hemma med M och efter det Girls night out med Linnéa och Elisabeth. Ritkigt kul var det, kvällen började på Josefinas där vi satt och drack 2 flaskor Rosé och pratade, ytterst trevligt, och efter det gick vi vidare till Soap bar där det blev lite dans, dock spelade de sjukt dålig musik i lördags… Märkligt. En riktigt lyckad och trevlig kväll blev det!

Jag och Elisabeth

Fröken ”Alltid glad”, Linnéa =)

Det obligatoriska självutlösningskortet (okej, de där lät riktigt kontigt)

Linnéa och mr X

Vänskap man haft i 20 år växer inte på träd direkt!

Jean Banan gillar också att hänga på Josefinas tydligen! ;)

Söndagen tillbringade jag och Linnéa på gärdet i typ 7 timmar och därefter gick jag och Micke ut och käkade middag på Humlan i humlegården och sen blev det fotboll. Jösses va jobbigt de va att sova inatt, så sjukt varmt inne så man höll på o smälla av. Nu ska jag ta och sätta igång och städa, känns lite risigt att göra det en dag som denna när det är så fint väder, men men.

You can leave a response, or trackback from your own site.