Bädda vackert och mysigt!

sovrum5

Vem har inte gått runt bland de inredda rummen på IKEA eller andra möbelvaruhus och tittat på sängarna som de har bäddat och tänkt ”I den sängen skulle jag vilja sova” eller ”så skulle jag vilja ha det hemma”. Jag gör det ständigt. Sovrummet är ju ofta det rum som man vill att det ska vara mysigt i, trotts detta så glöms det ofta bort. Så därför har jag tänkt att jag ska piffa upp sovrummet här hemma lite så det blir lite mysigt. Man vill ju att den skall se inbjudande ut med massa kuddar i matchande färger, överkast osv. Så mitt mission under semestern är att piffa till sovrummet lite, vi får väl se hur det går. Hittade iaf en sida som var rätt bra nu när jag håller på med min reasearch, nämligen Luxury furniture & Interior design. Där finns det en hel del bilder på massa fina sovrum och en hel del annat som man kan få inspiration ifrån. Man kan göra otroligt mycket med lite tyg och fantasi


You can leave a response, or trackback from your own site.