Världens bästa syster och världens coolaste bebis!

skrattwille

Idag har jag spenderat hela dagen med min kära syster och hennes lilla guldklimp till son. Jag och syrran träffas definitivt inte tillräckligt ofta men alltid när vi ses blir det mycket skratt och härliga stunder! Och idag var definitivt inget undantag. Nu när jag inte börjar jobba ordentligt förens framåt slutet av sommaren har jag ju hur mycket tid som helst att slå ihjäl och då hon är mammaledig kan vi ju slå ihop vår dötid, perfekt.

Wille har helt klart ärvt sin lugna sida från sin mor. Lugn som en filbunke bölar aldrig utan ligger bara och gör andra konstiga ljud och skrattar, en sådan bebis vill jag också ha när jag blir stor.

Han skrattar till och med när han sover, inte bara när han är vaken. Sen har syrran köpt ett par sjukt coola, men något förstora solisar till plutten, det är viktigt att skydda ögonen nu när det börjar bli sommar och förhoppningsvis en hel del sol.

Han kommer bli en riktigt finsmakare när han blir stor, det ser man ju på lillfingret ;)

Minerna när han sover är verkligen oslagbara. Att sitta och titta på honom när han sover är riktigt god underhållning, söt som socker är han!

You can leave a response, or trackback from your own site.