Smaka på Sthlm och träffa Syrran

smakapastockholm

Som vanligt när jag jobbar helt har det inte blivit så mycket bloggande. Men ni som läser min blogg är nog ganska införstådda med det vid det här laget. I helgen jag har inte gjort så mycket annat än att just jobba. I fredags var jag, Linnéa och Carin på Smaka på Stockholm vilket var väldigt trevligt. Jag älskar att vara ute i det fina vädret och dricka vin med mina goda vänner. Dock blev det lite kallt när solen gick i moln så då tog vi en tur till stället vi ofta besöker, Soap bar. Där var det full rulle som vanligt, och det är sjukt trevligt att det nu faktiskt går att sitta ute utan att man fryser ihjäl . Det blev dock en ganska tidig kväll då samtliga skulle upp tidigt dagen efter.

Efter Smaka på Sthlm blev det även en snabbvisit på Soap bar

I lördags blev det först jobb och sen var jag praktikant på en herrmiddag. Ja det var så det blev, en av Mickes vänner ordnade en grillning på sin gård. Jag fick uppfattningen att även deras flickvänner skulle med, dock verkade det som att dem var bannlysta från grillningen då jag var den enda tjejen där, men men, trevligt var det.

Igår  var jag hos min syrra och träffat min svåger och lilla Willie. Igår var han lite smågrinig men det berodde nog mest på att han nästan inte sovit någonting. Igår var även en revoltionerande dag då han snuttade på sin napp för första gången. Jag och syrran drog iväg till stan och handlade lite grejer som vi behövde, och då passade Pappa på att lära honom att snutta på nappen, tydligen har de testat detta vid 2 tillfällen förut utan att lyckas. Så när vi kom hem möttes vi av en riktigt glad Christian som hade fått stopp på hans pipande efter 45 minuter. Lilla Willie låg och snuttade på sin napp i sin lilla säng, hur söt som helst!

Napp va kanske inte så dumt i alla fall…

Han hade varit vaken från kl 6 på morognen, och vid kl 18 hade han fortfarande inte sovit mer än nån timme. Men när mamma stoppade ner honom i bärselen och la en filt runt honom, då tog det inte många minuter innan hans slocknade.

Jag och syran har jobbade på lillsyrrans studentplakat hela dan igår då hon tar studenten idag. Så snart blir det släktträff, skall bli supertrevligt.

You can leave a response, or trackback from your own site.