Testmiljö!

Jag satt nu under kvällen och fixade till lite smågrejer i bloggen, har bland annat lagt till lite grejer som syns efter varje inlägg. Så nu står det vilket kategori inlägger ligger under och så kan man se hur många kommentarer ett inlägg har och en länk som man kan trycka på om man vill kommentera inlägget och lite tillhörande bilder. Förut var det ju bara en knapp där det stod ”Kommentera” vilket jag störde mig lite på.

Nu ser det istället ut såhär:


Tycker ni att det är bättre eller sämre? Stör mig som fan på att texten är  understruken, måste se till att få bort det!

Dock höll det på att gå riktigt åt pipan när jag satt och fixade till det där då jag råkade ta bort saker som inte skulle tas bort så hela sidan slutade fungera. Jag fick dock ordning på det efter ett tag men nu har jag satt upp en testmiljö mha MAMP på min dator så jag kan testa att ändra saker ”på låtsas” lokalt på min dator utan att det sker några större katastrofer istället för att jag pajar bloggen.

Det tog ett ganska bra tag att få den där skiten att funka som jag ville men nu funkar allting super. Nu är det dock dags att sova, ska upp och jobba imorgon, dock har jag sovmorgon och börjar inte förens kl 13, natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.