Superkul helg! Bowling, tv-spel och glasögonprovning…

bowlingklot

Det har inte blivit så mycket bloggande i helgen men jag har haft fullt upp. I fredags var vi ute och käkade middag några stycken på ett ställe på Drottningatan, Bistro bohem tror jag stället hette,  riktigt trevligt var det och helt okej mat. Alexis, en av Mickes kompisar som bor på Malta har varit i Stockholm i ett par dagar på en liten snabbvisit så då blev det till och gå ut och käka middag.

I lördags sprang jag och Micke runt på stan halva dagen. Först var vi hos optikern för att Micke skulle boka tid för en synundersökning då han vill skaffa nya glasögon. Jag passade även på att ge honom lite smakråd om vilka glasögon jag tyckte skulle passa!

Vad tror ni om de här brillorna, de fanns även med turkosa bågar

Sen var vi även på jakt efter en ljus kostym. Det var dock lättare sagt än gjort, fanns kavajen saknades byxorna och tvärt om så vi hittade ingen. Dock hittade vi en rätt snygg hatt i Sturegallerian som han funderade på att köpa som substitut.

Vi tänkte även att vi skulle åka iväg och storhandla mat, dock tyckte M att det var en superbra idé att bowla på det nya bowlingstället, Marions , som ligger på Kungsgatan, så vi hoppade av bussen och ägnade större delen av kvällen åt att dricka drinkar, bowla och äta en god middag. Marions är ett supertrevligt ställe. Det ligger i en gammal biograf och det finns bowlingbanor på två våningar och högst upp på den tredje våningen har de sin restaurang. Tycker att det är helt fenomenalt att de har öppnat en bowlinghall mitt i stan, fattar inte varför ingen har kommit på det tidigare. Har du inte varit där tycker jag att du ska gå dit!

Ovanvåningen på Marions

Några av bowlingbanorna

Baren på nedervåningen

Gissa vem som vann?

Förutom det har jag mest suttit och spelat ett nytt superkul tv-spel som heter Blur. Ett riktigt snyggt bilspel som är hur kul som helst. Har alltid älskat bilspel, dock gillade jag inte alls Need for speed-spelen, en av anledningarna var att vissa av dem spelen endast hade singelplayer vilket suger. Självklart vill man ju spela mot varandra när man spelar bilspel, och det finns ju ingenting som vissa killar blir så knäckta av som när en tjej spöar dem i bilspel =)

Blur, grymt kul bilspel. Finns till PS3, XBOX och PC.

You can leave a response, or trackback from your own site.