Så skönt med semester och härligt väder!

Idag har jag sovit i hela 16 timmar, gud så trött jag var. Det tar på krafterna att ha semester! Igår låg jag och Linnéa och solade på gärdet hela dagen och sen framåt eftermiddagen kom även Peter dit. Riktigt skönt var det, man har ju väntat så länge på solen och nu har den äntligen kommit. Tur att jag prickat in soldagarna nu under semestern i år, det brukar ju oftast bara bli regn annars!

Jag och Linnéa tog även tillfället i akt att klä ut Peter till Midsommarstången. Riktigt kul var det och han blev riktigt fin!

Mr Midsommarstång!

Efter att vi hade solat halva dagen gick jag hem och somnade. Var så himla trött. Käkade middag och sen när Micke började kolla på fotbollen då slocknade jag direkt typ vid kl 20. Sen drömde jag att jag tappade alla mina tänder igen, fattar inte vad det är frågan om. Det här är säkert 10:e gången jag drömmer det, riktigt obehagligt är det också, så den personen som sitter och bestämmer vad jag ska drömma om får gärna välja nått annat. Nu ska jag laga mat, sen blir det ut i solen igen.

You can leave a response, or trackback from your own site.