Rosévin på Josefinas

Vad är en varm sommarkväll utan ett glas Rosevin och trevligt sällskap på Josefinas? Linnéa har nu hittat hem från Mallis så vi bestämde oss för att gå ut och ta ett glas vin på Josefinas. Riktigt trevligt var det. Lite senare på kvällen kom även Micke dit. När vi satt där och pratade kom det fram en engelsman och frågade om han fick sitta med oss, och visst fick han det. Denna kille visade sig sedan vara en riktigt konstig typ! Bland annat försökte han testa alla raggningstips i The Game, dock utan framgång. Han skulle gifta sig om 3 veckor, dock ignorerade han samtliga samtal från sin blivande fru, vilket var 12 st under de inledande 5 minuterna och han kallade deras gemensamma barn för ashole. Han var ute själv och drack drinkar och shots på en söndagkväll när han skulle åka till Danmark tidigt idag och har fästmö och barn hemma. Riktigt konstig människa, dock något underhållande, men att man sitter och kallar sitt barn för ashole är hemskt oavsett om det han sa var sant eller inte!

Rosévin, sommardrickan nr 1!

You can leave a response, or trackback from your own site.