Plugga, plugga, snart är det sommarlov

Nu när det är tentaperiod blir det en helt del pluggande, och inte så mycket bloggande. Igår satt jag och Linnéa i skolan och ”pluggade” och vi placerade oss i ett klassrum i skolan då detta var ledigt. När vi satt där så kom det med jämna mellanrum i folk som kollade om det var ledigt. Dock hände det något ytterst märkligt. Jag och Linnéa sitter och pratar och hör då att dörren öppnas, Linnéa tittar mot dörren och utav hennes ansiktsuttryck att dömma är det något märkligt som händer. Jag vänder mig om och ser då en äldre man med 2 stora papperspåsar i händerna som står och stirrar ner i papperskorgen som står precis innanför dörren. Han hittar inte det han söker och vänder sig om och går ut. Vi skrattar och tänkte inte mer på det. Efter ett tag händer dock samma sak igen, fast det är inte samma gubbe. Så… frågan är nu om det är så att det är uteliggare som går och samlar pant i skolan, om det är tentavakterna eller om det bara några random pensionärer eller om det är någon form av organiserad verksamhet. Tycker det verkar något konstigt om det skulle vara 2 oberoende pensionärer som springer runt på campus och samlar burkar. Hur som helst, jag och Linnéa valde dock att plantera ett bete…

… i form av en flaska på bordet som man såg genom rutan på dörren, dock stod flaskan fortfarande kvar när vi gick därifrån.

Idag var jag och Linnéa först och köpte solglasögon på en outlet här ganska nära mig, eller ja,… Linnéa köpte ett par och jag köpte 3 par solisar. Jag har ju skrivit förut om att jag ville köpa ett par nya solglasögon, det har varit tid för att pensionera mina Gucci-brillor ett bra tag nu så nu äntligen är de utbytta mot 3 par Tiger-brillor…. sjukt bra.

Mina nya brillor, sjukt bra med brillor för alla tillfällen ;)

Efter att vi hade införskaffat nya brillor drog vi till gärdet där vi ”pluggade” och solade, finns det någon bättre kombination? Samtliga 3 deltagare brände sig. Jag har lyckats få ett par extra shorts på benen, dem var iof redan på plats efter resan till Malta, men nu är de lite rödare än tidigare. Carin lyckades bränna sina ben ganska ordentligt, dock bara på framsidan och Linnea brände ryggen.

Gud så flitiga vi är!

Imorgon är det min sista tenta, sen jobbar jag helgen, och sen är det semester i 1 vecka, fan va skönt det sa bli! Nu är det dags att sova, natti natti!

You can leave a response, or trackback from your own site.