Picknick hemma igår och bowling idag!

Igår tänkte jag och M att vi skulle ut och grilla hamburgare ute på djurgården och dricka lite vin när det var så fint väder. Dessvärre var det eldningsförbud i hela Stockholm så det blev till att grilla (läs steka) hamburgarna hemma istället, men för att få den där picknickkänslan åt vi på golvet i vardagsrummet. Riktigt mysigt.

Efter middagen kollade vi på Shutter Island. Inte den bästa filmen jag har sett. JAg var sjukt inställd på att se värsta skräckfilmen, för det var vad jag hade hört, att den skulle vara sjukt scary. Kanske av den anledningen jag blev riktigt besviken. Den va helt okej, men helt enkelt inte det jag hade förväntat mig.

Idag har jag bara gjort massa nyttiga grejer, hämtat min post, varit hemma hos mamma och pappa en sväng och lite annat som behövde göras. Sen efter att M hade slutat jobbet blev det en tur till Marion´s för lite bowling. Riktigt kul att bowla, dock måste jag nog träna lite!

Micke laddar upp med en öl

Och jag med ett glas vin och en stor mängd popcorn

Nu ska jag ställa mig och laga lite middag, idag blir det lövbiffrolader med vitlöksfärskost, champinjon och chalottenlökssås och kroketter, mums!

You can leave a response, or trackback from your own site.