Min födelsedag i bilder

tarta

Så, nu har jag kvicknat till. gårdagen var som jag skrev den bästa födelsedagen på länge. Allt funkade, tentan gick bra, jag fick en hel tårta, umgås med Micke och mina vänner, träffa familjen, äta en supergod middag och inte minst jättefina presenter!

Micke kom in och väckte mig på morognen med att sjunga och ge mig ett relativt stort, rektangulärt paket. I Mickes familj brukar de alltid rimma på julklapparna och förra året när han hade köpt en skiva till sin mamma hade han ett stort dilemma hur han skulle slå in den utan att hon direkt skulle kunna lista ut att det var en skiva i paketet. Sen fick han en snilleblixt, går ut ur lägenheten och kommer sedan tillbaka med en gatsten som han lånat från gården, lägger den i en skokartong + skivan och slår in den. Ni kan ju ana hur lätt det var för hans mamma att gissa att det var en skiva i ett paket som väger typ 6kg. Så, jag var helt övertygad om att jag också hade fått en gatsten igår. Det var det dock inte utan en dator.

Micke sprang sedan iväg ut för att han skulle ta en joggingrunda runt Djurgården vilket han gör mer eller mindre varje morgon och jag lekte lite med datorn och sen var det dags att göra sig i ordning för att skriva tenta. Micke skulle dessutom fiska upp en tårtbit som jag kunde äta på tentan på vägen hem. Dock blev det inte en tårtbit, utan en hel tårta

Sen drog jag iväg och skrev en tenta i 5 timmar, som för övrigt gick bra så förhoppningsvis är jag ytterligare en tenta närmare min examen. Efter det tog jag en tur hem till mamma och pappa och pratade lite med dem. Jag hade ju smart nog glömt mina nycklar hemma när jag irrade runt för att jag skulle få med mig alla saker jag behövde till tentan så jag hade glömt mina nycklar för dem hittade jag inte.

Efter det blev det middag på Gondolen vid slussen. Riktigt mysigt var det och det var soligt och fint hela kvällen så det var jättevackert att sitta där uppe med den fina utsikten.

Jag undrar verkligen vad Micke stirrar på

Dock satt Carin med solen i ansiktet hela kvällen men men, de är ju alltid trevligt att få lite färg ;)

Min förrätt, Ljumna rödbetor med gravad gulbeta,

getostcrème och saltrostade brödkrutonger. Riktigt gott!

De andra åt Pepparrotscheesecake på kavringbotten

med örtbakad älgpastrami och syrad blomkål

Till huvudrätt blev det Citronbrässerad röding

med vårprimörer, potatisbakelse, lime- och chilismörsås

Sen till efterrätt blev det Rabarbervariation; Paj, consommé, pannacotta

Micke med sin efterrätt

Supergod middag var det. Sen efter det gick vi vidare till Grand hotell för att dricka lite drinkar.

Carin och Carlsson på Grand.

Sen bar det hem i taxi för att sova. Jag var riktigt trött igår när jag kom hem, dock inte tillräckligt trött för att surfa lite innan jag gick och la mig. Hade fått typ närmare 70 gratulationer på facebook och sen kom det ju en hel del meddelanden och samtal när jag satte på telefonen efter min tenta igår. Så, tack för alla gratulationer!

Här är även mina presenter. Fick två stycken Vivas av Carin som jag älskar. Nu gäller det bara att fundera ut var jag skall ha dem och var jag skall lägga dem.

Nu ska jag göra mig i ordning för jag skall iväg och träffa min kära syster.

You can leave a response, or trackback from your own site.