Midsommar

midsommarfest

I helgen var det midsommar och som tur var överlevde vi detta år också, trotts diverse dispyter och grejer som jag inte kommer gå närmare in på. Vi var ute på rådmansö detta år och det var riktigt trevligt. Vädret var toppen, varmt och härligt, det enda man kan klaga på är alla 1000 myggbett jag fått. Undrar verkligen vad det är med myggen där ute, jag brukar verkligen aldrig få myggbett men nu har jag stora röda bett över halva kroppen så jag ser inte klok ut, kliar som f*an gör det också. Bara på min ena axel har jag 8 myggbett. Vi inledde midsommarafton med att sitta lite i bilkö, dock var det inte sådär jättefarlig, så vi kom fram i lagom tid trots att vi körde lite halvt vilse.

Bilkö, funny bunny! Med bra musik, kakor och trevligt sällskap överlever man vilken bilkö som helst!

När det är midsommar är det otroligt viktigt att man har styrt upp blommorna. Här håller Micke och Carin på och planterar för fullt!

Lilla Pingu, 105 år gammal och superpigg!

Ingen midsommar utan nubbe, sång och …

… jordgubbar!

Innan dans runt stången! Måste dock säga att uppslutningen runt stången var sämst! Typ 7 personer av ca 20 dansade!

Riktigt trevligt var det. Dock åkte vi hem dagen efter då Carins pappa behövde ha bilen. Dock hände en liten oturlig olycka 10 minuter efter att Carin hade åkt dit och prydligt parkerat bilen på gatan. Carin och hennes pappa sitter och fikar och ser hur en bil rullar ner för backen. De tyckte att personen som körde bilen backade lite konstigt,… problemet var bara att det inte var någon som körde bilen utan att personen som tidigare kört bilen hade glömt att dra åt handbromsen, så den rullade ner för backen och rakt in i Carins pappas bil! Snacka om optimal otur!

Klantigt är bara förnamnet!

You can leave a response, or trackback from your own site.