Klänning och accessoarer

Denna söta klänning hittade jag på Nelly.se, funderar på om jag skall beställa den. Ser dock på kommentarerna att den uppfattas som något kort, vilket kan vara ett problem. Om inte annat kanske jag ska försöka sy en själv, sen ser inte alltför komplicerad ut och jag är ju ledig from onsdag.

Lite snygga accessoarer, väskor och skor sitter ju heller aldrig fel

Jag älskar armbanden från Hermes och väskorna i den här bilden. Älskar min Mulberryväska, en klassisk tidlös modell som funkar till nästan allt och den börjar få den där härliga lite mörkare färgen på lädret, dock är väskor som skor för tjejer, man kan aldrig få för många och de där två väskorna skulle sitta fint på min lilla axel även om LV väskan är lite i dyraste laget.

You can leave a response, or trackback from your own site.