GRATTIS TILL STUDENTEN EMELIE!

studenten

Igår tog yngsta syrran studenten. Otroligt duktig har hon varit! Så gårdagen var hennes dag. Först var vi på hennes skola och kollade när hon sprang ut. Jag tänker inte gå in på detaljer, men det fanns ett gäng med killar där som betedde sig som riktiga idioter som stod och sprutade Pommac på deras stackars kompis som hade tagit studenten så han blev helt dyblöt, riktigt förnedring! Självklart var det inte bara han som fick det över sig utan en mängd människor som stod där fick stänk på sig som sedan blev till stora fläckar på kläderna. Tycker att det är förskräckligt att vissa inte kan uppföra sig som folk utan förstör på det där viset bara för att de själva har nån sjuk jävla syn på hur man skapar underhållning.

Efter utspringet gick vi hem till mamma och pappa och åt god mat och tårta och sen blev det till att sitta och prata ända in på småtimmarna.

You can leave a response, or trackback from your own site.