Bästa födelsedagen ever

Jag har haft den bästa födelsedagen ever! Vaknade till ljuvlig sång, supergod tårta, tentan gick bra, jättegod middag med det bästa sälskapet och fantastiska presenter. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre födelsedag! Sen har söta Carin skrivit ett inlägg om mig i sin blogg och lagt upp massa gamla bilder och GREJER (internskämt) på sin blogg här. Att vi känt varandra i 16 år är fan helt sjukt, jösses va tiden går fort, jag har faktiskt inte haft någon direkt ålderskris än, men jag kan nästan garantera att den kommer slå mig hårt nästa år.

Nu ska jag bädda ner mig och sova för imorgon skall jag åka iväg och träffa min syster och lilla Wille, ska bli superkul. Ska försöka lägga upp lite bilder imorgon också från dagen. Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.