Yoga-pass = besvikelse

jag&plutten

Idag har jag varit iväg på Yoga med Carin och jag måste säga att jag är något besviken. Om det är så att man transporterar sig iväg till gymet gör man ju det för att man skall träna. Det är i alla fall anledningen till att jag drar mig iväg på pass och grejer. När vi kommer till Yoga-passet börjar man med att man lägger sig på en matta med en filt över sig och vilar i 10 minuter. Därefter följde ett par övningar i 15 minuter, vila i 10 minuter, övningar i 10 minuter, vila i 10 minuter. Visst, det finns vissa pass där man har vila, där man stretchar till lugn harmonisk musik, men de där tog priset. Jag överdriver inte när jag säger att det var 30 minuter vila i det passet, och spontant känns det som något jag kan göra hemma, 5 minuter på slutet kan vara nice, men 30 minuter,… näää. Men men, nu vet man iaf att man inte ska gå på det passet nån mer gång, finns dock andra Yoga-pass så man får väl testa dem istället.

Förutom att träna har jag pluggat och spelat lite tv-spel med M. Det har ju varit fantastiskt fint och varmt väder ute idag så egentligen borde man ha suttit ute istället för inne, men men, det kanske blir bra väder imorgon också så man får en ny chans. Sen har jag iof fått massa roliga bilder på mailen av syrran. Bland annat denna bild….

Han är ju så söt när han sover, håller upp handen som en liten solfjäder framför ansiktet

You can leave a response, or trackback from your own site.