Veckans planer

Nu har jag suttit och kollat vilka träningspass som går. Mycket träning blir det, med tanke på att jag inte syndat på ett tag nu börjar kilona attackera mig, hittils 3 kg plus, känns inge vidare men så länge man rör på sig lär dem väl försvinna relativt fort och förhoppningsvis lär inte fler komma till, dock känns det inge kul. Tur att jag inte äger någon våg för då skulle jag gråta mig till sömns. Okej, nu överdriver jag lite, men ändå…

Denna vecka blir hur som helst fullspäckad med roliga grejer. Idag skall jag och mina syrror gå på bio och se den nya Beck-filmen. Det ska bli sjukt kul, älskar Beck, och för att inte tala om Gunvald Larsson och Grannen. Sen blir det nog till att sova, känner mig rätt trött idag då jag blev tvungen att gå upp sjukt tidigt imorse.

Sen har jag 3 kompisar som jag har lovat att träffa under veckan som jag inte sett på länge, som tur är jobbar jag inte i helgen så det kanske kan bli lite party?

Imorse var jag uppe tidigt och gick runt Djurgården med Micke, han tycker alltid det är så otroligt kul att dra upp mig ur sängen på morgonen när jag är sjukt trött och grinig (fast på ett skämtsamt sätt, jag säger bara TRAUMA, ….,

Detta får mig helt osökt att tänka på Dagens citat:

” Du är lika snabb som en gråsten ”

Micke vill promenera runt Djurgården, medan jag vill grotta ner mig i sängen och fortsätta sova. Jag har en tendens att använda alla möjliga ursäkter för att få fortsätta sova när jag är riktigt trött, denna morgon var inget undantag. Att säga att Micke inte var fullt påklädd vilket skulle ta tid och att jag därmed kunde sova några minuter till tyckte inte M var någon bra idé då han anser att jag är lika snabb som en gråsten, undra hur man skall tolka det egentligen? Att jag börjar bli gammal? TRAUMA igen ;)…….

You can leave a response, or trackback from your own site.