Trött och stukad (?) tå

Det har i vanlig ordning blivit rätt dåligt med inlägg nu under helgen då jag har jobbat. Igår hade vi grillfest på jobbet. Riktigt trevligt och vi hade sjuk tur mer vädret, riktigt varmt och soligt. Så de blev till o grilla, spela kubb, frågesport och framförallt FOTBOLL, i 5 minuter…. i sandaler, vilket är anledningen till att jag knappt kan gå för att jag har så ont i min tå.

Det ser ut som jag har fått två skrapsår men min tå är typ helt blåröd och gör sjuuuukt ont. Detta verkar inte vara någon bra vecka. Min stackars lillasyster bröt ju handen häromdagen när hon var och tränade, så de skulle ju bara fattas att jag i samma vecka passar på att bryta tån. De lär ju inte vara så kul att springa runt med gips nu under sommaren, även om det inte är så mycket till sommar idag. Höll på att få en chock när jag gick ut genom dörren idag när jag såg att de bara öste ner, och jag har ingen aning om var alla paraplyn tagit vägen så jag blöt som en dränkt katt när jag kom till jobbet. Hur som helst, jag hoppas att min tå tå blir bättre fort. Nu ska jag däcka i soffan och titta på tv.

You can leave a response, or trackback from your own site.