Träning, träning, träning

Nu har jag och Carin äntligen fått ändan ur vagnen och köpt träningskort. Igår var vi på vårt första pass och det var superkul. Så vår träningvision verkar iaf överleva första dagen vilket känns bra. Nu ska vi snart iväg o träna igen. Idag blir det lite konditionsträning och på fredag kanske det blir lite Yoga. Nästa vecka kommer vi inte hinna träna så mycket då vi ska på bio på måndag, på tisdag bio *2 , onsdag har Carin sin fotoutställning och på torsdag ska vi på Hamburger Börs och titta på REA, så det är en fullspäckad vecka. Men men, vi får klämma in de 2 obligatoriska träningspassen iaf på något vänster.

P.s. Jag förstår inte vad Micke gjorde när han bytte till ett ”snabbare” bredband innan jul. Internet har aldrig någonsin gått så långsamt, det här är nästan som att surfa på ett 54k-modem, no joke! Det tar typ en halv minut att ladda en sida vilket driver mig till vansinne!

You can leave a response, or trackback from your own site.