The sun is shining

moi

Solen skiner för fullt ute och själv sitter man inne. Borde egentligen dra mig ut och ta en promenad eller nått för att i alla fall njuta lite av det fina vädret. Nu är det tentaperiod så det är en hel del plugg som skall göras. Första tentan går av stapeln måndagen den 31 maj, dvs på min 27:e födelsedag,… ja… jösses. 27 år. Haja att det snart är 20 år sedan jag började skolan, tänker man så är det ju inte undra på att man börjar känna sig gammal.

Hur som helst, idag skall jag först träna Yoga (intensiv denna gång), och därefter Ki Balance med Carin vilket är ett ”Frigörande och fokuserat barfotapass med träning av funktionell styrka, rörlighet, balans och kroppsmedvetenhet”, precis vad jag behöver. Om jag fortsätter att träna på min rörlighet kanske jag blir lika vig som jag var för 15 år sedan när jag dansade och kunde gå ner i både splitt och spagat. Sen imorgon ska jag försöka dra mig iväg och träna lite jympa på morgonen, tänkte först att jag skulle ta passet som går kl 7, men jag känner mig själv så pass bra att jag vet att det där passet inte är tillräcklig motivation för mig att dra mig upp ur sängen så okristligt tidigt så jag tar det som går kl 10 istället.

Photoshop är verkligen ett helt vansinnigt roligt program att leka med

Vad händer då för övrigt i veckan. Jo, imorgon skall jag på ”Femmans Gasque”, vilket är en finsittning för de som går ut åk 5, vilket jag gör. Ska bli riktigt trevligt att sitta ner och äta en god middag med en del av sina klasskompisar. Sen jobbar jag i helgen, det är även personalfest på jobbet på lördag vilket brukar innebära en hel del öl/vin och en sen kväll, men jag ska försöka dra mig hemåt runt kl 21-22, då jag även jobbar söndag och kanske även ska träna då.

Men men, nu ska jag ta och laga lite lunch och plugga i ett par timmar sen blir det träning och sen ska jag träffa Micke och äta middag och gå på bio.

You can leave a response, or trackback from your own site.