SIBU Design

sibu-utvald

Jag har suttit och surfat runt lite på inredningsgrejer och då hamnade jag på en sida som säljer produkter från ett företag som heter SIBU Design som gör riktigt coola dekorskivor som man kan använda till lite allt möjligt. De går att få med och utan självhäftande baksida så man kan sätt den på väggar, möbler, skåp, dörrar, ja användningsmöjligheterna är obegränsade. Vill man exempelvis ha ett skinnliknande material på väggen istället för tapet så kan man använda sig av deras produktlinje som heter leather line där det finns dekorskivor med olika typer av skinnimiterade ytskikt i olika färger utefter tycke och smak. Jag gillar dessa starkt, dock så är dessa inte helt gratis. Den som jag vill ha kostar typ 1000:-/ kvm och ska man täcka en vägg med det blir det rätt dyrt.

Den dekorskivan som sitter på väggen till vänster fast i svart skulle skimra fint på väggen i mitt sovrum

Det är inte många som har skinn på väggen, det finns dock även andra mönster och andra material än skinnimitation

Exempelvis träyta, marmoryta, stålyta och spegelyta.

Det finns även olika profiler som man kan ha så man kan sammanfoga olika typer av dekorskivor utan att få fula skarvar.

Man kan ha den som stänkskydd istället för kakel ovanför diskbänken, finns omönstrade och mönstrade i en mängd olika färjer.

Man kan även ha den ovanför handfatet i badrummet

Varför inte ha en genomskinlig dörr hemma?  Dessa finns alltså i olika tjocklekar och kan såväl klistras på olika material eller användas som de är för olika typer av ändamål.

Eller en häftigare färg och design på duchen hemma?

Eller i sovrummet?

You can leave a response, or trackback from your own site.