REA och Vitriini

vitriini

Ja och Carin var som sagt iväg på REA ikväll, vi var båda helt slut sedan gårdagen och blev lite smått irriterade när de stod att man skulle vara där kl 20:30 men föreställningen började först kl 21:30. Tänk, vi hade kunnat legat och latat oss i soffan en hel timme längre, men men. Det var trevlig att komma ut lite och som tur var missade vi ju ösregnet också. Föreställningen var helt okej, men om jag skall rekomendera den till andra så skulle jag föreslå att ni inte går på den när ni är i samma tillstånd som vi var, då är nog behållningen större. Det var en hel del roliga skämt, men både jag och Carin var nog alldeles för trötta för att skratta ordentligt som vi brukar.

Ett ganska kul skämt var:

-Vet ni varför japanare aldrig kan bli bra på fotboll?

För att varje gång de får hörna ska de öppna restaurang

Men men, förhoppningsvis är ordningen återställd imorgon. Ska iväg och träna imorgon också, vi var inte så pigga på det idag som vi hade planerat och sen skall jag träffa Teddie.

Jag har nu suttit och tittat på de där iittalagrejerna som vi såg på NK igår, riktigt fina, gillar dem mer och mer. Man kan ju använda dem till lite allt möjligt, smyckesskrin, sockerskål, prydnadssak, ja till lite allt möjligt. Den finns även i flera olika storlekar och kombinationer av material och färger.

Serien heter Vitriini och är från iittala

Jag är nog mest sugen på den svarta med underdel i aluminium, och den är såklart dyrast också 849:- kostar den som är 108×108 mm. Vill man däremot ha den helt i glas kostar den endast 499:-, och vill man ha underdelen i trä kostar den 699:-. Den lilla asken finns att köpa från 249:-. Jag såg även nu att iittala har inlett ett samarbete med Rädda Barnen i samband med lanseringen av denna serie. Om man köper den lilla asken för 249:- i färgerna klar, sand eller turkos går 80:- till Rädda barnen och köper man den rosa för 395:- går 145:- till Rädda barnen. Så, köp en fin ask till någon du tycker om och gör samtidigt en god gärning, det kan inte bli bättre.

You can leave a response, or trackback from your own site.