Plutten, världens sötaste bebis

plutten

Idag har jag dels varit o tränat med Carin. Det känns riktigt skönt att äntligen ha köpt det där träningskortet som man funderat så länge på. Idag körde vi ett ganska lugnt pass, men det var ändå skönt att röra lite på sig. Höjdpunkten på dagen var dock inte träningen, utan jag har för första gången träffat min lilla guldklimp till systerson. Funderade en stund på att sno med mig honom hem, men jag lät bli. Världens sötaste bebis. Även fast man sett små barn såväl i verkligheten som på tv så kan man inte låta bli att förundras över att de är så små som de faktiskt är. Hans små fingrar var typ 3 mm breda. Han sov mest när jag var där, men han hade verkligen roliga saker för sig när han sov, gjorde massa små gulliga ljuden och grimascher. En sak är dock säker, och det är att han kommer bli en riktigt rockstar när han blir stor!

Hans mor tycker att jag festar som som en dåre utav min blogg att dömma, men vänta bara tills plutten börjar svänga på de lurviga . Han är smart han, börjar öva på sina dansmoves i tid ;)

Jag har även spelat in en liten film på William när han sover och vaknar till och skrattar, den kanske kommer upp imorgon om jag hinner fixa den. Nu ska jag hoppa i säng, är supertrött! Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.