Photosession och vinprovning på NK

Nu på förmiddagen har jag inte gjort så mycket, mest pratat i telefon då det ringt konstans sedan kl 12 idag. Men men, jag har varit lite dålig på att höra av mig till folk den senaste tiden. Men det har varit lite mycket hattande fram och tillbaka och då blir det lätt så. Mamma brukar alltid bli sur på mig för att jag är så dålig på att höra av mig så hon brukar ringa och efterlysa mig typ varannan vecka, men men, kanske ska börja lägga in alarm i min telefonbok i mobilen eller nått.

Hur som haver… Snart ska jag iväg och träffa Linnéa och Carin för en photosession med tillhörande vin, och sen bär det av till NK för vinprovning och efter det blir det utgång. Vad jag har förstått är det rätt många som planerat att gå ut ikväll då många är lediga imorgon. Fan va skönt det måste vara med röda dagar om man jobbar kontorstider. Man kanske till och med kan få lite kvalitetstid med sin pojkvän nu när han är ledig i hela 4 dagar. Imorgon ska vi iaf ta en tur på stan så jag kan peka ut vad jag vill ha i födelsedagspresent, Micke har frågat mig i typ 1 månads tid och jag har inte lyckats komma på något bra själv ännu, brukar alltid komma på sånt efter min födelsedag.

Solen skiner!

Vad jag skall jag göra på min födelsedag da?….. Jo, det skall jag tala om, jag ska skriva TENTA på min födelsedag. Sjukt kul, det har hänt tidigare, 1 gång, och då blev det tårta på tentan, folk stirrade och trodde jag var helt störd i huvudet. Men men, vem bryr sig, är det min födelsedag och jag skall skriva tenta mellan kl 14-19 så är det klart att jag skall äta tårta under tentan?! Denna tenta blir inget undantag, jag skall äta tårta på den också!

Nej, nu måste jag se till att laga lite middag innan jag skall iväg, annars kommer inte denna kväll sluta lyckligt ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.