Nyss tränat… vilken återhämtningsdryck är bäst?

energi

Nu har jag just varit och tränat! Det kan vara bra om man åker till det gymmet där man skall gå passet om man skall träna, det gjorde inte jag i morse. Åkte till city istället för kungsholmen, tur att jag hade 20 minuter till godo så jag hann i alla fall. Sjukt jobbigt var det, men nyttigt! Känns rätt bra att träna på morgonen, tror jag skall fortsätta med det. Dock är det enda passet som ligger på morgonen kl 7 vilket känns lite väl tidigt. Det vore mer nice om de fanns några pass som låg runt kl 9, men men.

Idag tränade jag jympa medel. Jag hade, liksom säker många andra en hel del fördomar mot jympa förut, att de bara är gamla tanter som tränar det och att de är sjukt enkel träning, vilket definitivt inte är sant. Det är sjukt bra och väldigt krävande träning. Men det var inte det jag skulle komma till utan jag tänkte dela med mig av lite skvaller. Även kända skådespelare tränar jympa, bl.a. Douglas Johansson, han som spelar Martinsson i Wallanderserien. Roligt att de även är män som tränar jympa, oftast är de ju bara kvinnor.

Sen en annan sak. Häromdagen när jag och Carin tränade fick vi för oss att vi skulle köpa varsin Gainormax recovery, vilket är en återhämtningsdryck som man skall dricka efter att man har tränat så man får i sig kolhydrater och proteiner som kroppens muskler behöver för att återhämta sig. Den finns i 3 olika smaker och vi tog vanlij. JAg har läst om den tidigare och det stod att den skulle smaka som vaniljmilkshake, dock var den sjukt äcklig, den smakade inte alls som jag trodde. Mer som smält glass fast inte god glass utan syntetisk glass. Drack två klunkar sen slängde jag den för den var vidrig. Dock så köpte jag igår en annan dryck, Proviva Active, som är typ samma sak fast den innehåller betydligt mycket mindre proteiner än gainormax, ungefär hälften så mycket, dock smakar den gott, ungefär som juice och har även den där bakteriekulturen som är bra för magen som finns i alla provivas produkter. Okej att det är viktigt att få i sig proteiner och kolhydrater efter träning, men jag är inte villig att stoppa i mig massa äckliga saker, ska man äta eller dricka skall det vara gott, är det inte det får man hitta något annat.

You can leave a response, or trackback from your own site.