Nyss hemkommen….

…. och jag är sjukt trött. Har varit det hela dagen sen jag var och tränade förut idag. Jag kan säga såhär, jag tar tillbaka alla fördomar jag har om jympapass, att det bara är tanter som går på det och att man bara springer runt och flaxar lite och att det inte alls är jobbigt. Jag upptäckte en hel del nya muskler som jag inte visste att jag hade, och passet var bland de jobbigaste jag gjort på 10 år. Armhävningar, situps och en hel del kondision, dock så kände man verkligen att musklerna fick jobba vilket var bra, om detta var baspasset undrar jag verkligen hur plågad man känner sig under/efter det intensiva passet. Det blev 1,5h träning idag, först gick vi på ett jympapas i 1h sen joggade vi på rullband i en halvtimme och körde lite crosstrainer så när jag kom hem låg jag bara som en död sill i soffan fram till kl 23 då jag begav mig ut för att träffa Peter, Carin, Karlsson och hans vän på Story på Riddargatan. Därefter drog vi till Soap bar en stund där man bland annat kunde beskåda Agneta Sjödin som stod och raggade lamkött i baren och Daniel Da Silva som var Dj. Dock blev vi inte så långvariga där då både jag och Carin var alldeles för trötta och de var för trångt och för mycket folk. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, imorgon blir det träning…. Step1-pass, sjukt spännande!

You can leave a response, or trackback from your own site.